1 Aralık 2014 Pazartesi

Altın'da Wolfe Wave Formasyonu mu oluşuyor? - 1 Aralık Altın Analizi

Altın geçtiğimiz günlerde yaptığımız analizde 1,200 seviyesi civarında zorlanmış ve bunun bir satış baskısı yaratabileceğini belirtmiştik. Nitekim Altın'da 1,157 hedefli düşüş senaryomuz gerçekleşerek 1,142 görülen en düşük seviye oldu. Altın'da uzun bir
süredir oluşumunu takip ettiğimiz Wolfe Wave formasyonunun 5. ayağı da tamamlanmış oldu. Formasyon gereği görülen 5 numaralı dip seviyeden yaşanacak kısa süreli bir yükseliş ve ardından düşüş trendinin test edilmesiyle alım fırsatının oluşması şu ana kadar formasyonun kuralıyla işlemesini sağladı.

1,200 etrafında gezinen 50 günlük ortalama Altın'ın bu seviyelerde soluklanmasını sağlayabilir. Kırmızı ile belirttiğim düşüş trendi üzerinde yaşanacak günlük kapanışta yeni bir alım fırsatının oluşması durumun netleşmesini ve 1,255-1,268 aralığının hedeflenmesini sağlayabilir. Wolfe wave formsyonunu gözden geçirmek için tıklayın.

Destekler 1,169-1,157-1,145

Dirençler 1,194-1,208-1,216

NOT: Grafikler ve seviyeler tamamen teknik analize dayalı olup senaryodan ibarettir. Herhangi bir bağlayıcılığı yoktur. Yatırım danışmanlığı ve tavsiyesi niteliğinde değildir.

Blogumuza destek olmak için:
-Analizlerimizi siz de paylaşabilir,
-Mail abonemiz olabilir,
-Konuların altına düşüncelerinizi, eklemek istediklerinizi yazabilir,
-Sosyal medyada Twitter 'da takipçimiz olabilir, Google+ hesabımı çerçevelerinize ekleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder