8 Kasım 2014 Cumartesi

Sp500'de Megafon Görüntüsü - 10 Kasım Sp500 Analizi

Sp500'de yükseliş ve düşüşlerin büyük bir hızla devam ettiği son zamanlarda üst banda yaklaşıldıkça yükselişlerde, alt banda yaklaşıldığından ise düşüşlerde durulmanın oluştuğu, yeni dipler ve
zirvelerin görüldüğü Megafon formasyonunda üst banda yakın seyreden Sp500'ün yakın zamanda keskin bir dönüş gerçekleştirebileceği ihtimali mevcut.

Megafon formasyonunda üst bant üzerinde kapanışlar gerçekleşmedikçe bant içi hareketin devam etmesi beklenmelidir. Üst bandın şu sıralar 2,038 seviyelerinden geçtiği endeksin bu seviye üzerinde 2 günlük kapanış gerçekleştirmemesi halinde gerileme görebiliriz. 2,014 altında satış baskısının artabileceği bu görüntüde 1,981-1,950-1,923 olası hedef noktaları olarak izlenebilir.

Ancak formasyonu görmediğimiz taktirde düşüş ihtimalinin daha az olduğunu, yeni zirvelerin test edilebileceğini söyleyebiliriz. Bu nedenle 2,014 üzerindeki hareketleri izleyerek bu seviyenin kırılıp kırılmayacağını beklemeliyiz. 2,014 üzeri yükselişin devam ederek önümüzdeki günlerde 2,085 seviyesinin test edilmesini bekliyoruz.

NOT: Grafikler ve seviyeler tamamen teknik analize dayalı olup senaryodan ibarettir. Herhangi bir bağlayıcılığı yoktur. Yatırım danışmanlığı ve tavsiyesi niteliğinde değildir.

Blogumuza destek olmak için:
-Analizlerimizi siz de paylaşabilir,
-Mail abonemiz olabilir,
-Konuların altına düşüncelerinizi, eklemek istediklerinizi yazabilir,
-Sosyal medyada Twitter 'da takipçimiz olabilir, Google+ hesabımı çerçevelerinize ekleyebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder