12 Ekim 2014 Pazar

Euraud Ters OBO'yu tamamlamaya çalışıyor - 13 Ekim Euraud Analizi

Euraud grafiğini değerlendirdiğimiz zaman düşüş trendinin sonlandığını ancak hala satış baskısının olduğunu görüyoruz. Parite son 2 aylık süreçte Ters OBO oluşturma çabası içerisinde. Parite için alıcıların kuvvetli olacağı ve üstünlüğü ele geçireceği
bölge olarak 1,456 üzerini uygun görüyoruz. Yani 1,456 üzerindeki günlük kapanış satıcıların alıcı tarafa geçmesini sağlayabilir. Bu durumda kademeli yükselişlerin yaşanarak 1,460 üzerinde hızlı hareketlerin gerçekleşmesini bekliyoruz.

Dikkat edilmesi gereken kritik destek noktası 1,445.. Bu destek üzerinde hareket devam ettikçe yükseliş beklentimizi devam ettiriyor 1,456 bariyerinin önümüzdeki günlerde kırılmasını bekliyoruz. Kırılma gerçekleşmedikçe satış baskısının devam edeceğini, bu bariyer aşılmadıkça alış yapılmaması gerektiğini, yapılacaksa bile temkinli olunması gerektiğini düşünüyorum.

Yükselişlerde hedef olarak 1,4835-1,502-1,528 seviyeleri izlenebilir.

NOT: Grafikler ve seviyeler tamamen teknik analize dayalı olup senaryodan ibarettir. Herhangi bir bağlayıcılığı yoktur. Yatırım danışmanlığı ve tavsiyesi niteliğinde değildir.

Blogumuza destek olmak için:
-Analizlerimizi siz de paylaşabilir,
-Mail abonemiz olabilir,
-Konuların altına düşüncelerinizi, eklemek istediklerinizi yazabilir,
-Sosyal medyada Twitter 'da takipçimiz olabilir, Google+ hesabımı çerçevelerinize ekleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder