9 Ekim 2014 Perşembe

Eurusd 1,2705 direncini aştı - 9 Ekim Eurusd Analizi

Eurusd daha önce yaptığımız analizde 1,2705 direnci altındaki hareketlerde düşüş trendini devam ettirme olasılığının daha yüksek olduğunu, bu nedenle de bu seviye geçilmeden yaşanabilecek
yükselişlerin satış fırsatı olarak kullanılabileceğini belirtmiştik. Nitekim 1,2075 direnci aşıldı ve o senaryomuz geçersiz kaldı. Şu sıralar 1,277 seviyelerinde hareketini sürdüren Eurusd paritesi için kısa vadede olumlu konuşmak yerinde olacaktır. Paritenin 1,275 direncini de aşması yükselişlerin önümüzdeki saatlerde hız kazanacağı sinyali olacağı kanısındayız. Kritik destek olarak izlenmesi gereken 1,275 ve 1,2705 seviyeleri aşağı yönlü geçilmedikçe düşüşlerin alış fırsatı olacağı kanısındayız. Yükselişlerde 1,284/86 direnç aralığının hedef olması beklenebilir. Paritedeki olumlu havanın devam etmesi ve 1,286 direncinin aşılması 1,298 seviyesini gündeme getireceğinden satış yapmak için acele edilmemesi gerektiğini düşünüyoruz.

NOT: Grafikler ve seviyeler tamamen teknik analize dayalı olup senaryodan ibarettir. Herhangi bir bağlayıcılığı yoktur. Yatırım danışmanlığı ve tavsiyesi niteliğinde değildir.

Blogumuza destek olmak için:
-Analizlerimizi siz de paylaşabilir,
-Mail abonemiz olabilir,
-Konuların altına düşüncelerinizi, eklemek istediklerinizi yazabilir,
-Sosyal medyada Twitter 'da takipçimiz olabilir, Google+ hesabımı çerçevelerinize ekleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder