28 Eylül 2014 Pazar

Altın düşüş hızını azalttı- 29 Eylül Altın Analizi

Geçtiğimiz hafta yaptığımız Altın analizinde 1,180 seviyelerine kadar düşüş yaşanabileceğini, 1,196/93 desteğinin ise oldukça kritik bir nokta
olduğunu belirtmiştik. Bu hafta yine durduğumuz yerde 1,193 desteğinden dönüş gerçekleşmesi halinde gerçekleşebilecek ABCD Formasyonu ihtimalini devam ettirmekteyiz.

Bu hafta 1,207 desteğinin kritik olduğunu, bu desteğin kırılmasıyla satış baskısının tekrar artacağını söyleyebiliriz. Yükselişlerde kritik olan 1,228 direnci geçilmedikçe satış baskısının yoğun bir şekilde devam etmesini ve 1,207 desteğinin önümüzdeki günlerde kırılmasını bekliyoruz. 1,207 desteğinin kırılması 1,193 desteğinin hedeflenmesine yol açacaktır. 1,228 direncinin aşılmasıyla satış baskısı nispeten azalacaktır. Bu durumda 1,238-1,242 direnç aralığı gündeme gelecektir ve satış baskısının tekrar yoğunlaşabileceği bölge aşağı yönlü hareketin devamını getirecek satışlara neden olabilir.

ABCD formasyonuyla ilgili geçtiğimiz hafta yaptığımız ayrıntılı analizi incelemek için tıklayın..

NOT: Grafikler ve seviyeler tamamen teknik analize dayalı olup senaryodan ibarettir. Herhangi bir bağlayıcılığı yoktur. Yatırım danışmanlığı ve tavsiyesi niteliğinde değildir.

Blogumuza destek olmak için:
-Analizlerimizi siz de paylaşabilir,
-Mail abonemiz olabilir,
-Konuların altına düşüncelerinizi, eklemek istediklerinizi yazabilir,
-Sosyal medyada Twitter 'da takipçimiz olabilir, Google+ hesabımı çerçevelerinize ekleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder