8 Eylül 2014 Pazartesi

Nzdusd düşüşünü orta vadeye yayabilir...

Paritedeki kısa vadeli düşüş trendi orta vadeli satışları tetikleyecek bir şekilde devam ediyor. Uzun vadeli yükseliş trendinin 0,841 seviyesinde
kırıldığını; haftalık kapanışların bu seviye altında devam ettikçe de paritenin orta vadede düşüş trendine gireceğini düşünüyoruz. İlk etapta 0,835 direncinin yükselişlerin önünde engel olmasını daha sonra ise 0,841 seviyesinin ön plana çıkmasını bekliyoruz. Özellikle 0,841 seviyesine gerçekleşebilecek yükselişler bu seviye üzerinde kapanış olmadığı müddetçe satış fırsatı olarak kullanılacaktır.

Paritenin kısa vadeli düşüş trendini mavi çizgi ile belirttik ve bu çizginin geçtiği seviye 0,832 seviyesidir. Kısa vadeli düşüş trendinin kırılması için öncelikle bu çizgi üzerinde hareket alanı oluşması gerekir. Trendimiz aşağı doğru ve yükselişler satış fırsatı olarak değerlendirilebilir. Paritenin düşüş kanalında 0,822-0,815-0,805 kademeli hedefler olarak görünüyor.

NOT: Grafikler ve seviyeler tamamen teknik analize dayalı olup senaryodan ibarettir. Herhangi bir bağlayıcılığı yoktur. Yatırım danışmanlığı ve tavsiyesi niteliğinde değildir.

Blogumuza destek olmak için:
-Analizlerimizi siz de paylaşabilir,
-Mail abonemiz olabilir,
-Konuların altına düşüncelerinizi, eklemek istediklerinizi yazabilir,
-Sosyal medyada Twitter 'da takipçimiz olabilir, Google+ hesabımı çerçevelerinize ekleyebilirsiniz.

FOREX PİYASALARINI RİSK ALMADAN ÖĞRENİN

1 yorum: