8 Eylül 2014 Pazartesi

Audnzd soluklanıyor

Pariteyi ilk kez 1,053 seviyesinde daha sonra da 1,071 seviyesinde analiz etmiştik. Her analizimizde de uzun vadeli dip oluşumu içerisinde
olan bu paritenin çok ucuz kaldığını ifade etmiş, 1,053 desteği kırılmadıkça yükselişin kaçınılmaz olduğunu ifade etmiştik. Nitekim parite bizi haksız çıkarmadı ve orta vadeli ilk hedeflerimizden olan 1,090-1,130 seviyeleri görülmüş oldu. Paritenin artık uzun vadeli yükselişe geçerek 1,150 seviyesini test etmesi beklenebilir ki şu sıralar 1,123 seviyesinde hareket eden parite 1,130 direncine takılarak düzeltme hareketine girmiş durumda. Paritenin gevşemesi 1,114 seviyesine kadar genişleyebilir ve bu seviyeden yükselişe devam mı edeceği yoksa düşüşe mi geçeceği sorgulanmalıdır.

Paritedeki tepeleri birleştirdiğimizde elde ettiğimiz 1,114 desteği kırılmadıkça paritenin yükselişine kaldığı yerden devam ederek 1,150 seviyesini test etmesini bekliyoruz. Bu nedenle destek bölgemize kadar yaşanabilecek düşüşlerin alım fırsatı olarak kullanılabileceğini düşünüyoruz. 1,130-1,150 aralığında bant hareketi izleyebiliriz. O nedenle uzun vadeli ilk hedefimiz olan 1,150 seviyesi karın realize edilmesini gerektirebilir.

Daha önceki Audnzd analizimiz için tıklayın..

NOT: Grafikler ve seviyeler tamamen teknik analize dayalı olup senaryodan ibarettir. Herhangi bir bağlayıcılığı yoktur. Yatırım danışmanlığı ve tavsiyesi niteliğinde değildir.

Blogumuza destek olmak için:
-Analizlerimizi siz de paylaşabilir,
-Mail abonemiz olabilir,
-Konuların altına düşüncelerinizi, eklemek istediklerinizi yazabilir,
-Sosyal medyada Twitter 'da takipçimiz olabilir, Google+ hesabımı çerçevelerinize ekleyebilirsiniz.

FOREX PİYASALARINI RİSK ALMADAN ÖĞRENİN

1 yorum: