25 Ağustos 2014 Pazartesi

25 Ağsutos Gbpcad Analizi

Bir yatırımcının isteği üzerine incelediğimiz Gbpcad paritesinde daha önce de belirtmiş olduğumuz 1,857-1,813 bandının dip kısmına yakın seyrediyoruz.
Paritedeki aşağı kırılma ihtimalinin daha yüksek olduğunu daha önce dile getirmiştik ancak bu kırılmanın henüz gerçekleşmemiş olduğunu görüyoruz. Rsi göstergesindeki Pozitif ayrışma yükseliş ihtimalini arttırabilecek bir unsur olarak gözükse de düşüş trendi kırılmadıkça bu görünüm aldatıcı olacağı kanısındayız.
Paritenin aşağı kırılma için az bir zamanının kaldığını düşünüyoruz. 1,813 desteğinin kırılması durumunda 1,795-1,783 kısa vadeli hedefler olarak seçilebilir. Paritenin orta vade hedefi ise 1,737 olarak öne çıkacaktır. Paritenin 1,813-1,857 bandındaki hareket her ne kadar devam ediyor olsa da 1,824 direnci aşılmadıkça her an sert satış olabileceğini düşünüyoruz. 1,824 aşıldığı taktirde orta vadeli bant hareketi devam edecektir.

NOT: Grafikler ve seviyeler tamamen teknik analize dayalı olup senaryodan ibarettir. Herhangi bir bağlayıcılığı yoktur. Yatırım danışmanlığı ve tavsiyesi niteliğinde değildir.

Blogumuza destek olmak için:
-Analizlerimizi siz de paylaşabilir,
-Blogda yer alan reklamlara her girişte tıklayabilir,
-Mail abonemiz olabilir,
-Konuların altına düşüncelerinizi, eklemek istediklerinizi yazabilir,
-Sosyal medyada Twitter 'da takipçim olabilir, Google+ hesabımı çerçevelerinize ekleyebilirsiniz.

FOREX PİYASALARINI RİSK ALMADAN ÖĞRENİN

0 yorum:

Yorum Gönder