30 Ağustos 2014 Cumartesi

Haftalık Altın Analizi

Altın geçtiğimiz hafta kritik destek olan 1,268 üzerinde tutunmayı başardı. Simetrik üçgen formasyonu içerisinde hareket eden Altın'ın kritik
desteği bu hafta için 1,275 olacak. 1,275 desteği üzerinde kalındıkça yükseliş ihtimalinin devam ettiğini, düşüşlerin alım fırsatı olduğunu söyleyebiliriz. Hareketli ortalamanın 1,295 seviyesinde olması satış baskısının devam etmesine yol açarken bu seviye üzerinde olumlu hava sağlanarak 1,322 seviyesine doğru yükseliş yaşayabiliriz. Kontrol noktası olarak gördüğümüz bu seviye aşılmadan kısa vadeli satış baskısı geçti diyemiyoruz. Orta vadeli simetrik üçgen içindeki Altın için 1,322 ve 1,352 orta vadeli satış noktaları, 1,275 seviyeleri de orta vadeli alış noktası olarak görülebilecekken net bir yükseliş sinyali 1,352 bariyeri aşılmadan gelmeyecektir. 1,275 desteğinin kırılması 1,240 ve daha düşüş seviyelerin sinyalini vereceğinden bu seviye altında yükseliş senaryomuz sonlanacaktır.

NOT: Grafikler ve seviyeler tamamen teknik analize dayalı olup senaryodan ibarettir. Herhangi bir bağlayıcılığı yoktur. Yatırım danışmanlığı ve tavsiyesi niteliğinde değildir.

Blogumuza destek olmak için:
-Analizlerimizi siz de paylaşabilir,
-Blogda yer alan reklamlara her girişte tıklayabilir,
-Mail abonemiz olabilir,
-Konuların altına düşüncelerinizi, eklemek istediklerinizi yazabilir,
-Sosyal medyada Twitter 'da takipçim olabilir, Google+ hesabımı çerçevelerinize ekleyebilirsiniz.

FOREX PİYASALARINI RİSK ALMADAN ÖĞRENİN

0 yorum:

Yorum Gönder